Ilmoittautumisaika 11.11.2020 – 31.1.2021 Sukupuoli Kaikille
Ajankohta Ei määritetty Syntymävuosi Ei rajoitusta
Vapaat paikat Ei rajoitusta Ikä Ei rajoitusta
Jonotuspaikat Ei käytössä Osanottajatyypit Kaikille
Hinta 15.00 € / henkilö

Ilmoittaudu tapahtumaan


Tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt!

Tilaa itsellesi tai lahjaksi Urheiluväen Joulu 2020 lehti!

Lehden hinta 15€ (sis. lehden lisäksi postituskulut sekä joulukortin)

Postin kautta lähetettävän lehden toimitus kestää noin viikon. Tilaaja saa s-postiinsa viestin kun lähetys on lähtenyt postin toimitettavaksi. 

Satasivuinen ja nelivärisenä Urheiluväen Joulu -lehti ilmestyy nyt 57.kerran. Isommissa toimituksissa olkaa yhteydessä toimistoomme. Isommat toimitukset toimitetaan linja-autorahtina. Lehti on monipuolisempi ja värikkäämpi kuin aiemmin.

Keplin julkaiseman Urheiluväen Joulu-lehden perinne ulottuu aina olympiavuoteen 1964. Lehti on sen jälkeen ilmestynyt vuosittain ensin SVUL:n Keski-Pohjanmaan piirin ja vuodesta 1998 alkaen Keplin julkaisemana. Lehden kirjoittajina ovat toimineet tänäkin vuonna useat keskipohjalaiset urheilukirjoittajat. Lehti on lähes satasivuinen näyttävä lukupaketti urheilun ja liikunnan ystäville.

Keplin julkaiseman lehden tehtävänä on levittää urheiluun ja liikuntaan liittyviä myönteisiä arvoja ja innostusta. Urheiluväen Joulu -lehti kertoo monipuolisia tarinoita koko maakunnan alueelta urheilun ja liikunnan ajankohtaisista aiheista - urheilijoista, valmentajista, kunto- ja terveysliikunnasta, seuratoiminnasta ja tapahtumista.

Tietoa palvelusta
Ingo ilmoittautumisjärjestelmä © Creative Preludi