Tässä järjestelmässä olevat tiedot, tietokannat, ohjelmistot, sisältö, liikemerkit, palvelut, tavaramerkit, kuvat, teksti, videoesitykset, ääni ja muut materiaalit ovat tekijänoikeus-, tavaramerkki- ja muiden soveltuvien lakien ja sopimusehtojen alaisia ja suojaamia. Ellei toisin ole ilmoitettu.

Järjestelmään liittyviä komponentteja ja ohjelmointia ei saa käyttää millään tavalla ilman järjestelmän valmistajan Mainostoimisto Heinäkuun lupaa. Muutakaan materiaalia ei saa käyttää ilman sisältöä hallinnoivan yrityksen lupaa.

Sivuston käyttäjä voi kopioida omaan yksityiseen käyttöönsä kuvan tai muuta sisältöä sivustolta, mutta kaikenlainen kaupallinen käyttö on ehdottomasti kielletty. Tältä sivustolta saattaa mennä linkkejä ulkopuolisiin sivustoihin, joiden tekijänoikeudellisiin ratkaisuihin emme voi ottaa kantaa. Oikeudellisiin toimiin tämän sivuston käytöstä sovelletaan Suomen lakia.

Järjestelmän valmistaja Mainostoimisto Heinäkuu ei ole vastuussa sivuston sisällöstä, joista on maininta erikseen mahdollisissa toimitusehdoissa tai sivuston julkaisijan omissa ”tietoa palvelusta” osiossa.


Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tietoa palvelusta
Ingo ilmoittautumisjärjestelmä © Creative Preludi